Łódź

Kopcińskiego 31

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Qualities of Kanni Goat Meat autor: Sivakumar Pitchaimuthu
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Qualities of Kanni Goat Meat

Wersja papierowa
ISBN: 978-36-593-6691-8
Format: 15.2x22.9cm
Liczba stron: 96
Wydanie: 2013 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
320,40 zł 304,40 zł

Goat contribute meat, milk,skin ,fibre as well as mannure and serve as the sole or subsidiary livilihood for a large number of small and marginal farmers and landless labourers in India.Annually,goats provide 17.32 thousand tonnes of meat .In addition 4880000 pieces of skin are obtained as by-products every year.Tamil Nadu is endowed with three recognised breeds of goat viz.,Kanni Adu,Kodi Adu,and Salem Black and all are belonging to meat type goats.The Kanni Adu goat is an important meat goat breed in the Southern Tamil Nadu,India.The native tract of this breed is the Virudhunagar and Tirunelveli Disticts of TamilNadu.Barring a few preliminary studies on kanni goat the regarding the information pertaining to distribution,population status and economic traits of this breed and no detailed study on the carcass charterstics and meat quality of kanni goat has been made so far .The book has been published for those who need information on Meat qualities of Kanni Goat chevon.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Łódź akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier